We maken onderscheid tussen het reinigingspakket en het abonnement. Met de keuze voor het pakket bepaalt u wat er gereinigd wordt. Afhankelijk van de pakketkeuze en het gewenste maximum aantal te reinigen kledingstukken valt u onder een bepaalde standaard abonnementvorm (Basis, Premium, Goud). Er zijn standaard textielpakketten, maar ook pakketten waarvoor een individuele afspraak met u gemaakt wordt.

tabel_textielabonnementen

Vergoeding, meerprijs en stuks/maand

In bovenstaande tabel geeft “stuks /maand “ het maximale aantal kledingstukken aan binnen een pakket welke wij in 1 maand voor u reinigen. Het “bedrag” is de abonnementvergoeding die u per maand betaalt. Dit bedrag is inclusief BTW. Als wij meer kleding reinigen dan is afgesproken, dan is de  “meerprijs per stuk” van toepassing. Stel u heeft een ”basis” abonnement voor bovenkleding. In plaats van 30 truien, wassen wij 35 truien. Dan vindt u op uw factuur een extra bedrag van 5 x 1,75 = € 8,75. De vergoeding voor het reinigen in die maand is dan  8,75 + 54,00 = € 62,75. De in de tabel genoemde bedragen zijn inclusief BTW. Onze algemene voorwaarden zijn van toepassing.

De reinigingsvergoedingen zijn gebaseerd op en vergelijkbaar met de “richtlijn waskosten zorginstellingen” van het Nibud (2012).

De genoemde tarieven zijn alleen geldig voor bewoners in de regio Alphen aan de Rijn, Leiden- Den Haag en Rotterdam. Woont u buiten dit gebied dan maken wij graag een aangepaste offerte voor u.

Facturatie en betalingstermijn

Facturatie vindt plaats op het einde van de maand. De betalingstermijn is 14 dagen. Een automatische incasso behoort tot de mogelijkheden.

Transportkosten

Buiten abonnementskosten brengen we € 16,- / maand in rekening voor het wekelijkse transport indien u slechts 1 kledingpakket per abonnement afneemt. Neemt u 2 of meer standaard kledingpakketten (bijvoorbeeld bovenkleding en stomerij) in uw abonnement op dan vervallen de transportkosten.

Abonnementduur en opzegtermijn

Een abonnement start voor de duur van 3 maanden.  Na die periode is de opzegtermijn 1 maand.

Individuele pakketten

Voor individuele pakketten spreken wij met u een aparte prijs af. Individuele pakketten kunnen onderdeel van het afgesproken abonnement zijn. Deze dienstverlening vergt maatwerk omdat we de benodigde arbeid niet van te voren kunnen inschatten. Neem hiervoor contact met ons op.

Bestel                                                                             

Buurtpashouders

Bent u in het bezit van een Buurtpas dan komt u in aanmerking voor een speciale aanbieding. Wilt u weten wat die is?  Hou dan uw Buurtpas en postcode bij de hand en bekijk de buurtpasvoordelen.

Wilt u op de hoogte blijven van onze diensten?

Schrijf nu in op onze nieuwsbrief!

UW GOED, ONZE ZORG!